Energiek Slingenberg is een eenergiecoöperatie, opgericht door buren uit Slingenberg en Berggierslanden. Het doel is bij te dragen aan de energie-transitie en zoveel mogelijk mensen uit Meppel mee te nemen in energie-besparen en duurzame initiatieven. Samen maken we het leuker en makkelijker. In 2024 legt Energiek Slingenberg 190 zonnepanelen op het dak van het Terra-college.

Zonnepanelen op Terra
Op het dak van het Terra College in Meppel worden 190 zonnepanelen geplaatst. Al 130 panelen zijn vergeven aan deelnemers, maar er zijn ook nog 60 panelen beschikbaar.

De minimale inleg om mee te doen is 404,-, dat is de waarde van één paneel. Je kan per huishouden voor maximaal negen panelen inschrijven.

Als je investeert in de zonnepanelen op het Terra-college ontvang je een jaarlijkse winstuitkering.

Om te kunnen deelnemen aan dit lokale energie-initiatief moet je wonen in de postcodegebieden: 7941, 7942, 7943, 7944 of 7951. Kortom heel Meppel en Staphorst-Noord en daarmee kunnen ook de bewoners uit Berggierslanden deelnemen aan dit initiatief.

Op donderdag 21 maart om 19:30u is er een informatieavond in het Terra College MBO aan de Werkhorst 56 te Meppel. Meld je hier aan voor deze bijeenkomst. Aanmelding verplicht je nog niet tot deelname! Je bespreekt eerst alle details en pas daarna maak je een definitieve keuze.

Lees hier alles wat je moet weten over dit project, de informatieavond en het aanmeldformulier voor deelname.

Contact:
Heb je vragen of wil je meer informatie over de zonnepanelen op het dak van het Terra-college?
Stuur dan een e-mail naar info@energiek-slingenberg.nl

Bovenstaand bericht is geen persoonlijk advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het bericht dient uitsluitend ter inspiratie van bewoners uit Berggierslanden om duurzame alternatieven in overweging te nemen. Help jij ons om de informatie uit dit bericht actueel en objectief te houden? Meld uw perspectief en relevante aanvullingen in een reactie op dit bericht. Wij zullen dit bericht indien nodig aanpassen. Op deze manier houden we al onze buren op de hoogte.