De pakketprijzen voor 8 of 14 zonnepanelen zijn nu bekend. Bewoners uit Berggierslanden krijgen een leuke korting: 10 zonnepanelen kopen = 1 paneel GRATIS. Bespaarpartner uit Tuk wordt de leverancier voor de collectieve inkoop van zonnepanelen.

Al 90 buren doen mee en de aanmeldingen stromen nog dagelijks binnen!

Tip 1
Voor het vergelijken van offertes voor zonnepanelen op basis van prijs, is het handig om de investering per vermogen te berekenen. Bij het pakket van 14 panelen a 275 Wattpiek bedraagt je netto investering € 1,02 per Wattpiek (ofwel €3.942 gedeeld door 3.850 Wattpiek).

Tip 2
Afhankelijk van de ligging van de zonnepanelen kun je met 3.850 Wattpiek ongeveer 3.500 kWh per jaar opwekken. Dat is gelijk aan het gemiddelde verbruik van een huishouden in de wijk Berggierslanden. Je bespaart hiermee jaarlijks €700 op je energierekening, op basis van een elektriciteitsprijs van €0,20/kWh en salderingsregeling.

Wij danken Buurkracht Staphorst-Noord voor de offertes die we van hun hadden ontvangen (Bisschop Installatie, RSS Installatie, ETC-solutions) waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Wij willen uiteraard ook alle deelnemende installateurs bedanken die vrijblijvende een aanbieding voor ons hebben opgesteld, te weten:

Bespaarpartner uit Tuk

Groen Opgewekt uit Meppel

Zonneplan uit Zwolle

Deze actie is inmiddels afgerond en deelname is niet meer mogelijk. Als u een aanbieding voor zonnepanelen wil ontvangen dient u zelf contact op te nemen met een installateur.

tot later..
Duurzaam Berggierslanden