We hebben van de gemeente Meppel een frisse- start subsidie ontvangen, waarmee we onze duurzaamheidsambitie een boost kunnen geven. We hoefden niet lang na te denken wat we daarmee gingen doen. Al langer hebben wij de wens om te communiceren via een eigen website. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om deze website werkend te krijgen en zie hier het resultaat!

Niet iedereen vindt het prettig om gebruik te maken van externe social-media. Met een eigen website zijn we minder afhankelijk van Nextdoor, Facebook en voorheen de website Buurkracht. Vanaf nu kunnen jullie de presentaties, rapporten en informatie over bijeenkomsten bekijken en downloaden vanaf onze eigen website. Alles staat overzichtelijk bij elkaar en je kunt het lezen op het moment dat jij daar aan toe bent. We hopen jullie hiermee te inspireren en samen met ons verder te werken aan een duurzaam Berggierslanden. Uiteraard maakt de website geen gebruik van tracking-cookies of iets dergelijks.

We hebben nog wat subsidiegeld over en die gaan we inzetten om de volgende bijeenkomst te organiseren in de wijk. Houd onze berichtgeving in de gaten!

tot later …
duurzaam Berggierslanden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze nieuwe website is live !